[Domein toerisme · Dunhua] House View Beauty – Big Stone Yaang Lake National Wetland Park

[Domein toerisme · Dunhua] House View Beauty – Big Stone Yaang Lake National Wetland Park

Golven het Yagong-meer, torenhoog op de groene struik. Bihoffshand-staart, sputum natte vloerbloemen. Mishan North Wetland Park, Mishan National Wetland Park, Shangshi, Shahe Trilu, Shangri-rivier, gelegen in de West-Jilin-provincie, West-Jilin Forestry Bureau, in 2009, werd goedgekeurd door het National Wetland Park Construction Pilot, 2016 Gekeurde het onderzoek goedgekeurd Wetland Parks.

De natuurlijke ecologische kenmerken en geografische landschappen worden gemarkeerd en de biologische middelen van Wetland zijn divers. Het is de vertegenwoordiger van de Wangbai Mountain Low Hill Wetland. De reputatie van "Natural Forest Oxygen Bar". De lucht is hier vers, het klimaat is aangenaam en het landschap zal je altijd een reden geven dat je niet kunt weigeren, laat je haar eeuwige schoonheid zien, vertel je in de stroom, het is ermee ge?ntegreerd. In juni concurreert de grote blauwe lucht, en het grasland is ondergedompeld in een "paarse bloemzee". Malands en beroemde Maline, het paard wordt gepasseerd, de lucht is een gelukkige bloem die Tiangong Fairy aan de wereld wordt gegeven, en het wordt begunstigd door zijn eenvoudige en pure stijl. De bloemtaal is "de minnaar van de wereld" en Liangshan Bo, ik wens Ying Tai prachtig bewegend verhaal thema’s onbevredigend, dus ze hebben ‘Zhu Yingtaihua’ geweten. Yaang Lake Homestay ligt in het Wetland Park, Big Stone, en er is 28 kamers in de B & B. U kunt in 112 personen verblijven, een elegante omgeving, een paar kleine tuinen, u kunt inademen in "Natural Oxygen Bar". Frisse lucht, ervaar de innerlijke ontspanning en plezier. De omliggende faciliteiten rondom het hotel zijn handig, op 13 kilometer van de stad Da Shi.

Homestay Catering heeft een geroosterde hele schapen, gestoofd Yaanang Lake Squid, biologische groenten, meloen fruit, evenals verschillende epitaxiale speciale voedselnacks.

(Dunhua City Wen Guangli is een voorbeeld van de kaart).