[100 Instant Mensen zeggen honderd jaar] 1929, de absolute leiding van het leger van de partij

[100 Instant Mensen zeggen honderd jaar] 1929, de absolute leiding van het leger van de partij

  In december 1928 nam het Kuomintang-leger in Xianglun, 30.000 mensen kracht en was off-aanval naar Jinggangshan. In januari 1929 leidde Mao Zedong, Zhu de, Chen Yi Rode Vierde Leger voornamelijk het aanvallen van Weinan, dan de hoofdcombinatie van het rode vijfde leger van Jinggangshan, en ontwikkelde zich tot Yixia. In die tijd was het rode siliture leger bezig met het bestrijden van Weinan, en het proces van de leiders produceerde verschillende meningen in de militaire bouwproblemen. Sommige niet-proletarische gedachten in het leger hebben zich ontwikkeld. Na het 8e partijcongres van het Rode Vierde Leger, hit het Rode Vierde Leger de oostelijke rivier faalde, en de troepen waren chaotisch, het moreel was gering, en het moreel werd geconfronteerd met een serieuze test.

De afbeelding toont de Old Site Xinhua Society. In december 1929 werd het negende congres van de Rode Vierde Leger Partij (Guotian Conference) gehouden in Guadian, Shanghang County, Fujian Province.

De GUTIAN-conferentie werd gehouden in het kritische junister van het Rode Leger. De vergaderverkiezing heeft een nieuw CPC rood vierde leger geproduceerd en Mao Zedong wordt verkozen als een secretaresse.

Volgens de Geest van de Centrale september is de resolutie van de Algemene Vergadering in de Handelingen Vergadering van Mao Zedong opgesteld, het belangrijkste van het corrigeren van de verkeerde idee?n binnen de partij, het principe van het denken, het Partij- en Politiek Constructieleger vast. De afbeelding toont de foto’s van het Xinhua News Agency in het Conferentiebureau van Gutian Conference in de constructie van de partij, en de resolutie heeft zich gericht op de constructie van de constructie van de partij van de constructie van de partij, waardoor het extreme belang van het feest is uitgelegd ideologische constructie, die de partijprestaties, bron en correctie van verschillende niet-proletarische idee?n aangeeft.

De resolutie voert ook de taak aan om de organisatie van de partij te versterken, die "democratisch leven onder de leiding" vereist en het ontwikkelen van nieuwe party-leden moeten aandacht besteden aan de kwaliteit.

  In termen van militaire constructie bepaalt de resolutie dat het rode leger een gewapende groep is van de implementatie van de revolutionaire politieke taak. Het moet absoluut gehoorzamen van het leiderschap van de partij, moet worstelen voor het programma van de partij, de route en het beleid; bekritiseert de kruising van Militaire en politieke oppositie; het wordt opnieuw voorgesteld dat het Rode Leger de taak moet nemen om te vechten, financiering en een driepersoonswerk van de massa’s te zijn; het benadrukken van de noodzaak om het werk van rood militair, vooral politiek onderwijs te versterken.

De afbeelding toont de "GUTIAN-conferentiebeslechting" Handwriter Xinhua News Agency Picture Guadian Conference Resolution is het programma van de Chinese Communistische Partij en de Rode Army Construction, die het fundamentele nummer van het Leger van het nieuwe volk voorstelt om de belangrijkste componenten van het leger in de natuur te bouwen van de aard van het proletariaat. De richting van het principe, zodat het leger de wedergeboorte van het vuur realiseert, en de Phoenix is ??Nirvana. Het absolute leiderschap van het leger van het leger is de ziel van het volk dat het leger van het volk nooit zal veranderen.

Dit fundamentele principe en het systeem zijn ontstaan ??in Nanchang-opstand, legde de basis in de Sanyan-aanpassing en vaste de GUTIAN-conferentie vast, wat de politieke stagiair en fundamenteel voordeel is van het leger van het volk. Totaal plan: Zhou Hongjun Supervisiesysteem: Zhu Yonglei An Zaixiang Planning: 子 王王 文 文 案: 王莹 王 设计: 王 莹 设计: Fan Shan Shanyuanyuan Referentie: "De geschiedenis van de Communistische Partij van China" "De geschiedenis van de Communistische Partij van China ": Xinhua News Agency Xinhua News Center produceerde [meer lezen].