[Langs de Taihang Tour Shanxi] in "China’s eerste uit", de beloning, nostalgie, denkend

[Langs de Taihang Tour Shanxi] in "China’s eerste uit", de beloning, nostalgie, denkend

  De wereld is Jiri, Yan Gate is op weg.

Gelegen in het County County County County in Zhangzhou City, de provincie Shanxi, de Yanmenguan in de NAVO-NAVO, tussen de Chongshan Jun, met Ninguuan, en de migraine ‘externe drie’ genoemd.

  YANMENUAN, bekend als "verzekering", was een belangrijke relatie tussen de Grote Muur. De eersteklas van China wordt gezegd dat er duizend keer in de geschiedenis van de geschiedenis is. Mount Yanmenguan, kijk ernaar, de afdruk van de oude stad is belangrijker onder het masker van het groene bergbos, zodat als mensen het vreugdevuur van Jin Ge Tiema oversteken.

  Yanmenuan is hoog, hij is hoog en de belegerde stad is gebouwd in de bergen, en het is meer dan 5 kilometer per tuin. Het is gemakkelijk te verdedigen.

  In de afgelopen jaren hebben lokale regeringen Yanmenguan gerepareerd, zodat het oude oude slagveld weigert te rejun. In 2017 ontving Yanmen Guanzi District de National 5a-Level Tourist Scenic Spot, trok vele toeristen aan deze beloning, Nostalgia.

  Er zijn historische gebouwen zoals de stad, de Grote Muur, Anti-Cities, Big Bao, Beacon, die een verlaten, waardig, majestueus en sfeer vormen en de geschiedenis van de wisselvalligheden van duizenden jaren vertellen. ‘S Avonds, de sterrenhemel, het toevoegen van een shunning en romantiek aan de majestueuze yanmen.

  Gerelateerde Links:.