[Het internet komt eraan · Briljante 19e] Medvedev: het 19e nationale congres gaf ons veel aanmoediging

[Het internet komt eraan · Briljante 19e] Medvedev: het 19e nationale congres gaf ons veel aanmoediging

‘S Middag van 31 oktober, de Russische Federatie-overheid Premier Dmitry Anatoliyevich Medvvedev was het dagelijks nieuws van het dagelijks volk van een volk, met’ het bevorderen van de ontwikkeling van China Russische relaties aan de generatie van generaties vriendschap "De titel wordt online ingewisseld met Chinese Netizens .

Medvedev zei dat het 19e nationale congres van de Communistische Partij van China een conferentie is met een bijzondere betekenis. Het is een belangrijke vergadering om de toekomstige ontwikkelingsblauwdruk van China te tekenen. Rusland betaalt ook goed op het proces en de resultaten van deze vergadering. Rusland en China zijn een uitgebreid strategisch samenwerkingsverband. De communicatie met twee partijen is ook erg goed. De dialoog en samenwerking tussen de heersende partij is meer dan 12 jaar. "Nadat Xi Jinping nogmaals de algemene secretaris van het CPC Central Committee heeft geselecteerd, leidde ik de Unified Russian Party I LED, ik stuurde ook een felicitatiebericht naar General Secretary Xi Jinping.

"Praten over de 19e nationale prestaties, Medvedev is van mening dat de 19e nationale CPC een reeks strategische belangrijke resoluties heeft geslaagd, het leiderschap van het Centraal Comité van de Comité van de Kamerincommissie als de kern van de Comfortabele Comité heeft ge?dentificeerd, versterkte de cohesie van de Chinese samenleving, opende de nieuwe Pad van het nieuwe tijdperk van het socialisme met socialisme. Medvedev hoopt dat China en Rusland het uitgebreide strategische samenwerkingspartnerschap zullen blijven verdiepen en de twee partijen nauw samenwerken. "vanuit het perspectief van het verder bevorderen van de relatie tussen China en Rusland, 19 Grote prestaties zijn zeer succesvol en de 19e grootschalige ontwikkelingsblauwdrukken laten ons ook aangemoedigd voelen.

"Medvedev verloopt om te geloven dat de doelen in het 19e nationale congres uiteindelijk zullen worden gerealiseerd.

"We wensten Chinese vrienden, ik wou dat het leiderschapscollectieve en algemene secretaris van Xi Jinping een volledig succes kan bereiken bij de implementatie van deze resoluties.

".